Hodnocení obchodu

5,0 417 hodnocení
Přidat hodnocení
5
414x
4
3x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
MV Avatar autora | 28.3.2019
Není co vytknout, super služba! Blesková komunikace a zboží přišlo rychleji než z většiny obchodů v ČR.. Děkuji, určitě ráda využiji i příště.
JH Avatar autora | 28.3.2019
Naprostá spokojenost.
AD Avatar autora | 28.3.2019
Vše v naprostém pořádku, určitě moc doporučuji
LP Avatar autora | 27.3.2019
Služby asistovaného nákupu využívám skoro rok a půl a můžu říct, že v této firmě mám maximální důvěru. Spolehlivost a příjemná komunikace. Můžu jenom doporučit :)
ŠO Avatar autora | 27.3.2019
Příjemná komunikace, vše proběhlo velmi rychle a doručení zboží bylo bleskové. Moc děkuji
LK Avatar autora | 26.3.2019
Je to super obchod,vše rychle vyřízeno,perfektní komunikace,budu využívát nadále.Všem doporučují.
MS Avatar autora | 25.3.2019
vše bez nejmenšího problemu super služba .....až na česke DPD ale za to vy nemužete
AP Avatar autora | 22.3.2019
Spokojenost, rychlá komunikace i dodání. Určitě ještě využiji.
EH Avatar autora | 21.3.2019
Naprostá spokojenost,ten kdo objednává,nikdy nelituje, že využil tuto službu
VS Avatar autora | 21.3.2019
Jako vždy vše naprosto super :)
HK Avatar autora | 20.3.2019
Super
Avatar autora | 18.3.2019
Doporučuji.
JT Avatar autora | 18.3.2019
Vše proběhlo rychle, měl jsem veškeré informace ohledně zásilky. Použil jsem tuto službu poprvé a určitě ne naposledy.
MK Avatar autora | 16.3.2019
Super jako vždy :-)
KM Avatar autora | 16.3.2019
????????????
JO Avatar autora | 15.3.2019
Super,již další nákup a opět maximální spokojenost
P Avatar autora | 15.3.2019
Vše v naprostém pořádku, rychlé odeslání zásilky do ČR.
A Avatar autora | 14.3.2019
Doporučuji na 100%. Polský e-shop, kde jsem si objednala zboží nenabízel dopravu do CR, takže jsem obchod spojila s nabídkou nákupy z Polska. Nákup i s dopravou byl snad rychleji doma, než kdybych objednala u nás :). Určitě využiju i příště.
JB Avatar autora | 14.3.2019
Vše proběhlo rychle, měla jsem veškeré informace ohledně zásilky. Použila jsem tuto službu poprvé a určitě ne naposledy. Děkuji
PH Avatar autora | 14.3.2019
Výborné, svižné, skvělá domluva.

Stránka 2 z 21 , položek celkem: 417

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.