1.5 a 3.5 jsou státní svátky, v tyto dny máme zavřeno!

Asistovaný nákup

Asistovaný nákup

Nevíte si rady s online nákupem v Polsku, rádi vám pomůžeme a vytvoříme objednávku za vás v jakémkoliv polském obchodě. Vše v klidu a pohodlí vašeho domova. Stačí vyplnit formulář, uhradit zaslanou fakturu.

Začínáme - asistovaný nákup - jednoduché a rychlé jako lusknutí prsty

https://www.nakupy-polsko.cz/asistovany-nakup/

 Co znamená asistovaný nákup

Asistovaný nákup je služba, která pomáhá jednotlivcům nebo skupinám při nákupu zboží nebo služeb. Tato služba je obvykle zaměřena na lidi, kteří potřebují pomoc z důvodu věku, zdravotních problémů, nebo jiných omezení, která jim mohou znemožnit samostatný nákup.

Asistovaný nákup může zahrnovat různé formy podpory. Některé možnosti mohou zahrnovat:

  1. Objednávání online: Pomoc při online nákupu zboží prostřednictvím internetu. Asistent může pomoci s výběrem produktů, provedením objednávky a sledováním doručení.

  2. Telefonická nebo online komunikace: Komunikace s dovozovými službami nebo obchody prostřednictvím telefonu nebo internetu za účelem usnadnění nákupu.

  3. Doprava: Zajištění dopravy zboží z obchodů až k zákazníkovi, pokud nemohou sami dojít nebo dojet pro zakoupené zboží.

  4. Finanční správa: Pomoc s platbou a správou financí v souvislosti s nákupy.

Asistovaný nákup má za cíl poskytovat podporu lidem, kteří mají potíže s on-line nákupy z důvodu fyzických nebo jiných omezení.