Dne 27.4.2018 (pátek), z důvodu čerpání dovolené máme zavřeno, tudíž tento den nebudou odeslány žádné zásilky. Děkujeme za pochopení.

Hodnocení obchodu

5,0 74 hodnocení
Přidat hodnocení
5
74x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 26.4.2018
Super komunikace, vše v pořádku.
Avatar autora | 26.4.2018
Určitě doporučuji ????????
Avatar autora | 26.4.2018
Perfektně fungující služba.
Avatar autora | 26.4.2018
Opět velmi spokojen, znovu žádná velká administrativa a spolehlivé rychlé dodání.
Avatar autora | 23.4.2018
Super služba i rychlé reakce!! Velmi spokojen
Avatar autora | 21.4.2018
Maximální spokojenost.
Avatar autora | 20.4.2018
Super komunikace ochota a rychlost
Avatar autora | 19.4.2018
Dobrá komunikace, rychlé dodání, férové jednání. Doporučuji.
Avatar autora | 6.4.2018
Jako vždy super
Avatar autora | 27.3.2018
Rychlost,spolehlivost,komunikace....co vic si přát...super
Avatar autora | 23.3.2018
Svěží obchod. Nikde jsem nenašel nic podobného a je to skvělý nápad. Nemusíte se nikde registrovat nic zařizovat. Prostě si vyberete zboží okopírujete odkaz vložíte do košíku a čekáte. Super. Využil jsem ho poprvé, ale určitě ho použiju znovu. Z Polska jsou opravdu věci třeba o 1/2 levnější a i z dopravou mě to vyšlo o 5-kilo míň jak tady. Rychlé dodání od objednání po dopravu domu 5dní. Super.
Avatar autora | 22.3.2018
Výborná komunikace, férové jednání.
Avatar autora | 21.3.2018
Vše v naprostém pořádku. Jsem maximálně spokojený s asistovaným nákupem. Rozhodně v budoucnu využiji znovu. Skvělé :)
Avatar autora | 18.3.2018
Využil jsem asistovaný nákup a jsem velice spokojen,velmi dobré služby-především rychlost , ochota a komunikace.
Avatar autora | 17.3.2018
Vše na jedničku, výborná komunikace a spolupráce
Avatar autora | 17.3.2018
Naprostá profesionalita ve všech směrech. Doporučuji.
Avatar autora | 16.3.2018
cajk
Avatar autora | 14.3.2018
Jsem spokojen, vše proběhlo rychle. Komunikace s obchodem byla vynikající. Doporučuji.
Avatar autora | 14.3.2018
Maximální spokojenost supr komunikace všem doporučuji
Avatar autora | 13.3.2018
Super spolupráce, není co vytknout. Doporučuji.

Stránka 1 z 4 , položek celkem: 74

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.