Hodnocení obchodu

5,0 339 hodnocení
Přidat hodnocení
5
336x
4
3x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
MB Avatar autora | 23.5.2018
Musím pochválit objednával jsem poprvé vše přišlo v pořádku rychle a levně palec nahoru.
VV Avatar autora | 17.5.2018
Opět super a spolehlivý přístup. Doporučuji.
KN Avatar autora | 16.5.2018
Skvělá služba, bezproblémová realizace objednávky, velmi rychlé vyřízení a doručení. Naprostá spokojenost!
GO Avatar autora | 15.5.2018
Skvělá služba. Ale prosím neslibujte, co následně neplníte ("Zásilky přijaté do 13:00 jsou odeslány tentýž den, ostatní až následující pracovní den."). Nepovedlo se u 6003 - 12:31, 4320 - 12:39, 5915 - 12:38).
N Avatar autora 15.5.2018
Dobrý den, děkujeme vám za vaše hodnocení, bohužel ne vždy je v našich silách uskutečnit odeslání do 13:00, a za to se vám omluváme a pokusíme se tuto chybu do budoucna napravit, tak aby se zásilky odeslali tentýž den pokud je přijmeme do 13:00.
VH Avatar autora | 11.5.2018
Naprostá spokojenost už po několikáté. Velmi rychlá komunikace. Mohu jedině doporučit! Super služba. Děkuji
JR Avatar autora | 26.4.2018
Super komunikace, vše v pořádku.
RP Avatar autora | 26.4.2018
Určitě doporučuji ????????
Avatar autora | 26.4.2018
Perfektně fungující služba.
JH Avatar autora | 26.4.2018
Opět velmi spokojen, znovu žádná velká administrativa a spolehlivé rychlé dodání.
DT Avatar autora | 23.4.2018
Super služba i rychlé reakce!! Velmi spokojen
PP Avatar autora | 21.4.2018
Maximální spokojenost.
JE Avatar autora | 20.4.2018
Super komunikace ochota a rychlost
JJ Avatar autora | 19.4.2018
Dobrá komunikace, rychlé dodání, férové jednání. Doporučuji.
V Avatar autora | 6.4.2018
Jako vždy super
MP Avatar autora | 27.3.2018
Rychlost,spolehlivost,komunikace....co vic si přát...super
M Avatar autora | 23.3.2018
Svěží obchod. Nikde jsem nenašel nic podobného a je to skvělý nápad. Nemusíte se nikde registrovat nic zařizovat. Prostě si vyberete zboží okopírujete odkaz vložíte do košíku a čekáte. Super. Využil jsem ho poprvé, ale určitě ho použiju znovu. Z Polska jsou opravdu věci třeba o 1/2 levnější a i z dopravou mě to vyšlo o 5-kilo míň jak tady. Rychlé dodání od objednání po dopravu domu 5dní. Super.
MB Avatar autora | 22.3.2018
Výborná komunikace, férové jednání.
PT Avatar autora | 21.3.2018
Vše v naprostém pořádku. Jsem maximálně spokojený s asistovaným nákupem. Rozhodně v budoucnu využiji znovu. Skvělé :)
JR Avatar autora | 18.3.2018
Využil jsem asistovaný nákup a jsem velice spokojen,velmi dobré služby-především rychlost , ochota a komunikace.
LK Avatar autora | 17.3.2018
Vše na jedničku, výborná komunikace a spolupráce

Stránka 14 z 17 , položek celkem: 339

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.